Beauty · Uncategorized

A day off! REN skincare

 

Collage - Copy (1)

En ledig dag! Efter vad känns som en evighet! Så jag tänkte att jag skulle passa på att skriva mitt första blogginlägg och eftersom det är mitt första, så passar det väl bra att börja med något jag absolut älskar:

Hudvård!

Jag har alltid varit beroende av bra hudvårdsprodukter, även som ung. Nyligen har ett nytt märke fångat min uppmärksamhet dock. Märket har redan fått rejält med uppmärksamhet i sociala media och har fått fantastiska omdömen. Efter att ha använt det ett tag förstår jag verkligen varför.

REN är ett hudvårdsmärke som lanserades år 2000 och som har blivit en omskriven i tidningar och en favorit bland bloggare och skönhetsentusiaster överallt.

Och fast jag älskar alla produkter jag prövat från dem så vill jag idag ge lite extra uppmärksamhet åt två av deras produkter:

Deras  Anti-Age Radiance Glycolactic Renewal Mask och Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask.

Båda dessa produkter är underbara var för sig och definitivt värda pengarna, men tillsammans så är de F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-A!

Anti-Age Radiance Glycolactic Renewal Mask är en ansiktsmask som innehåller glykolsyra, omega 3, omega 7 och papain och vad den gör är att den skonsamt exfolierar din hy för att ta bort döda hudceller och reducera utseendet av fina linjer och rynkor. Du bara lämnar den på huden i 10 minuter och sköljer sedan av den med ljummet vatten.

Direkt efter applicerar du Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask och det är då magin inträffar.

Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask är en lermask som fungerar som en detox för huden och bekämpar orenheter. Den innehåller kaolinlera, lavendel och bergamott och absorberar överskott av talg, reducerar utseendet av porer och lugnar huden. Lämna den på huden i 5- 10 minuter och rulla sedan av leran av ansiktet eller tvätta av den i ljummet vatten.

Efteråt, badda ansiktet torrt med en handduk och säg hej till ditt nya jag!

 


 

A day off! In what honestly feels like forever! So I thought I’d take the time to write my first blog post and seeing as it is my first one, I thought we’d kick it off with something I love:

Skincare!

I’ve always addicted to proper skincare products, even at a young age. Recently though a new brand have caught my attention. The brand itself has already made a name for itself in social media and has been getting fantastic reviews. After using it for a while I truly see why.

REN is a skincare brand that launched in 2000 and has become a favourite amongst magazines, bloggers and beauty enthusiasts everywhere.

And while I love all the products that I’ve tried from them, today I want to highlight two products in particular

The Anti-Age Radiance Glycolactic Renewal Mask and the Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask.

Each of these products on their own are wonderful and definitely worth the money, but together they are A-M-A-Z-I-N-G!

The Anti-Age Radiance Glycolactic Renewal Mask is a facial mask containing glycolactic acid, omega 3, omega 7 and papain and what it does is it exfoliates your skin very gently to remove dead skin cells and reduce the appearance of fine lines and wrinkles. You just leave it on for 10 minutes and the rinse it off in lukewarm water.

Immediately after you apply the Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask and that’s when the magic happens.

The Face Clarimatte Invisible Pore Detox Mask  is a clay mask which works as a detox for your skin and battles impurities. It contains kaolin clay, lavendel and bergamot to absorb any excess sebum, reduce the appearance of pores and calm your skin. Leave it on for about 5-10 minutes and then either roll the clay off your face or wash it off in lukewarm water.

After this, pat your face dry and say hello to a new you!

 

IMG_20160411_183630 - Copy (1)

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s